Duett lasiveistos valolla

1 600,00 €
Kannatusjäsentuotteet eivät kuulu alv. piiriin. Lasitaideteokset veloitetaan Kosta Boda AB toimesta Ruotsista. hintaan lisätään toimituskulut
Varastossa

KuvausKosta Boda on valmistanut vuodesta 1742 vuodesta taidelasia Ruotsin Kostassa. Heidän maailmankuulut designerit ja taiteilijat ovat luoneet lasinpuhaltajien kanssa näyttelyitä ympäri maailmaa.

Musiikkimuseo Fame ja Kosta Boda taiteilija Kjell Engmanin maailman ensi-ilta Myyttien Sinfoniaan tehdyt uniikit lasiteokset vievät musiikin, lasin, valojen, varjojen ja kuvan mystiiseen maailmaan.


Kosta Bodan Duett onkitaran pienoismalli lasiveistos, jossa kitaran sisälle on liitetty lasinen viulu. Väri punainen. Pöytämalli omalla jalalla ja valolla. Design Kjell Engman.

Taidetoksia on valmistettu 30 kappaleen rajoitettu Limited edition erä. Teoksen mukana tulee aitoustodistus taiteilijan allekirjoituksella.


Teoksen koko: 15 x 44 cm.


Kaikki Myyttien Sinfonia -näyttelyn uniikit teokset ovat myynnissä. Teokset myy Kosta Boda Ab ja teosten myyntituotosta Kosta Boda tilittää 50 % suoraan lyhentämättömänä Musiikkimuseo Famen kannatusyhdistyksen kautta Musiikkimuseo Famen näyttelytoiminnan ja uuden sisällön kehittämiseen. Näyttely kestää 12.3.2023 saakka, jonka jälkeen teokset ovat toimitettavissa sovitun mukaan.